Coaching op maat

Mijn naam is Bart van Veghel en ik geef personal training voor Workout Center Gemert. Personal trainingen worden gegeven in onze trainingsruimte op de Amer 39 in Gemert. Van tevoren maken we samen een plan en gaan we kijken naar je voedingspatroon. Elke training is anders en op maat gemaakt voor jou zodat je het maximale uit de trainingen haalt.

Ik geloof erin dat coaching niet ophoud bij een uurtje trainen. We zullen dus ook daarbij regelmatig contact hebben, even praten over voeding na de training of je krijgt een mailtje met een reminder om je voedingsdagboek in te vullen.

Alles gericht op het creëren van de juiste mind-set zodat jij jouw doel gaat behalen. 

Interesse in personal training? Ben er op tijd bij!

Elke 3 maanden hebben we ruimte voor maximaal 16 personal training trajecten. We hebben hierbij een limiet zodat we de kwaliteit hoog kunnen houden en er altijd ruimte is om te trainen. We zitten altijd vol dus zorg dat je er op tijd bij bent.

Ga voor dezelfde resultaten als Samantha (foto hiernaast)!

 Hier aanmelden>>

Lidmaatschappen

Onze lidmaatschappen zijn altijd per maand en er zijn verschillende mogelijkheden. Vraag altijd eerst een proefles aan zodat je zeker weet dat het iets voor jou is. Na de proefles helpen we je verder met inschrijven.

 Small group[B]personal training[Y] 
Elite (3x pw)€ 77,- pm [B]Vanaf*[Y] 
Premium (2x pw)€ 59,- PM [B]€ 175,-[Y] 
Basic (1x pw)€ 39,-pm [B]per maand[Y] 
    

* Bij personal training maken we altijd een persoonlijke afspraak (gratis intake) om te kijken wat bij je past en welk programma je wil gaan volgen.

Blessures, pijntjes of beperkingen?

 

Bij klachten, blessures of beperkingen worden de Workouts altijd aangepast naar jouw niveau en mogelijkheden. Bij het aanvragen van een proefles kun je altijd even aangeven waar je last van hebt zodat we er rekening mee kunnen houden. Als we denken dat je niet mee kan doen nemen we even contact met je op. Heb je een vraag, vul dan even hier het contactformulier in.